Never Say Never 2.0

En andra version av Justin biebers 3D-film är planerad att släppas på bio den 4 mars, som kommer att omfatta 20 musikstycken som inte finnd i den nuvarande upplagan av "Never Say Never", berättar källor.
Den ska fälja samma mönster som hans "My wiolrd" albyums, alltså kommer filmen heta "Never say never 2,0" . De nya scenerna fäörväntas göra tittar upplevelsen olika nog för fans att vilja se båda. Några av de ändringar 'r att de har tagit med videos på synpunkter efter visningar av fuilmen i december. Never Sa Never är även planerad att släppas på DBD i augusti.
De vill få filmen att bli populär en längre period, så att de inte händer som med Miley Cyurs film "Miley Cyrus: Bet of Bioth Worlds" som drog in ½31,1 miljoner första helgen men fyra veckor efter dess release datum dfrog den bara in 4.9miljoner!
En andra version av Justin biebers 3D-film är planerad att släppas på bio den 4 mars, som kommer att omfatta 20 musikstycken som inte finns i den nuvarande upplagan av "Never Say Never".
Den ska fälja samma mönster som hans "My world" album, alltså kommer filmen heta "Never Say Never 2.0" . De nya scenerna förväntas göra tittar upplevelsen olika nog för fans att vilja se båda. Några av de ändringar är att de har tagit med videos på synpunkter efter visningar av filmen i december. Never Say Never är även planerad att släppas på DVD i augusti.
De vill få filmen att bli populär en längre period, så att de inte händer som med Miley Cyurs film, "Miley Cyrus: Best of Bioh Worlds" som drog in $31,1 miljoner första helgen men fyra veckor efter dess release datum drog den bara in $4.9miljoner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0