Hela The Talk intervjun med Justin bieber

Part 1:
Part 2:
Part 3:
Part 4:
-Maja

'Don't touch my hair!' Justin Bieber said

"Rör inte mitt hår!" Justin Bieber förvandlas till Justin Diva, när han skrek TV-presentatör som vågade gå nära hans huvud
Det är inte första gången som han anklagats för att agera som en bortskämd tonåring.
Men den här gången hade Justin Bieber en diva ögonblick live påTV - pågrund av att någon kom för nära hans hår.
Den tonåring pop sensation hade en högtidsstund när han dök upp USA: s chat show The Talk förra veckan.
tiden mellan 04:03-04:06 hände detta på The Talk intervjun
-dailymail

Justin är badass på CSI

på det nya CSI avsnittet med Justin Bieber blir han skjuten, inte på riktigt skjuten, bara låtsas
det som jag tycker är tråkigt med det är att haterz sätter upp det på t. ex facebook och skriver något som "BEST 32 SECONDS OF MY LIFE!" och sen trycker många pesoner på GILLA knappen.Dom kan bara inte låta Justin vara -_-


-Maja


Justin klipper sitt hår

-justindrewbieber

Justin ger Ellen sitt hår!

-justindrewbieber

Veeem?

Vem kan det vara? Selena Gomez kanske? ;D

Justin Bieber "köper butikens hela blommlager för Selena Gomez"...

Justin Bieber beställde en lastbil som var lastad med blommor för den ryktade flickvänen Selena Gomez. Den 16-åriga sägs vara så tight med Disney-stjärnan att han köpte en hel butik till ett värde av blommor för henne. Enligt TMZ, ringde Bieber en Los Angeles florist och beställde en gigantisk beställning. En källa säger till hemsidan:

 

"Han ville fylla Selenas hus med blommor."

 

Och 18-åriga Selena sägs ha "älskat överraskningen.."

-metrolyrics

Justin får en ny frisyr...

Justin Bieber fick en ny frisyr igår, 21 februari, 2011. Här är några av de bilder av Justin's nya hår. Se till att låta oss veta vad du tycker om hans nya hår!

Här är vad Justin skrivit på sin twitter om sin nya frisyr:


-disneydreaming
-TMZ

Jon M chu avslöjar...


Justin Bieber spelar in "That should be me.."


Intervjuer...

Det kommer fler intervjuer i tidningar som jag har! Jag har några böcker som jag kan visa lite i också om ni vill. Kommentera detta inlägg isåfall! :)

Lite bilder från Vanity fair

Jag tänkte att några kanske som inte kunnat köpa eller hade en annan anledning till att inte se Vanity Fair med Justin Bieber på omslaget. Så här kommer mina egna bilder på tidningen. Jag visar bara upp några sidor! :)

Glee får Bieber Fever?

programmet Glee har med Baby låten i deras program.

Vet inte riktigt när den sänds på Tv men snart iallafall.


På Justin Biebers twitter citerade han:
Håller ni med om att killen i Glee (som sjunger Baby låten) behöver finslipa på sina rörelser?
/Maja

Justin Bieber är "en mycket självständig person"

Även om Justin bieber är omgiven av ledningen och en grupp vänner och affärspartners alla timmar på dagen, berättar han BANG Showbiz att han är en väldigt självständig person, säger:

"Jag antar att jag mår bra med att vara själv. Jag är en mycket självständig person, så jag inte riktigt så ofta ensam. Jag får inte mycket tid för mig själv. Jag jobbar mycket, men på natten så lägger jag tid på att ligga i sängen, spela på min dator, kolla twitter och allt det där. Jag får aldrig känna mig anonym längre."



CSI

Om det är några som redan vill se Justin med i CSI så kan jag länka sidan ni kan se den hos. Och eftersom det finns folk som inte vill se klippet så frågar jag istället här. Kommentera detta inlägg då! :)

Justin gör en video shoot for "THAT SHOULD BE ME"med Rascal Flatts!

-facebook

Maskot attackerar Bieber!

Justin Bieber blev dråpligt attackerad av en maskot på 2011 NBA All-Star Game over i helgen. Det ser ut som Justin hade en fantastisk tid med att titta på spelet, och vi är glada att paparazziz fångade denna bild av popstjärnan!

Ett antal kändisar deltog i NBA All-Star Game, inklusive Rihanna , Lenny Kravitz, Kanye West , Beyonce och Jay-Z!


-disneydreaming

Justin sitter bredvid...

Justin Bieber fotograferades medans han umgicks med sångaren Rihanna och Drake på 2011 NBA All-Star basketmatch i Los Angeles, Kalifornien under helgen. Det fanns massor av kändisar på händelsen och Justin hade turen att sitta bredvid sin 'crush' Rihanna under större delen av spelet!

PS - Jag skulle gärna höra en låt från Justin, Drake och Rihanna alla tillsammans! Vad säger du?


-disneydreaming


Fans

Justin Bieber vann "Most Valuable Player" utmärkelsen på NBC Celebrity Game i LA. Justin kommer bara göra så att alla får sittplatser för hans turné. Justins bodyguard berättade för Rolling Stone:

"Du har en mobb att trycka på allt och alla när du är på Justins konsert och även om det är små flickor, de är krypande ovanpå varandra med sina armar och armbågar, och blir skadade

-oceanup

Young Jeezy..

Justin Bieber spelar in med Young Jeezy i Los Angeles idag. Foto: INF
-oceanup

Justin Bieber ft Chris Brown - UP


Selena sjunger baby!

-justindrewbieber

Prankster

Justin Bieber busringer sina vänner hela tiden. Selena Gomez och Taylor Swift har båda kallat Justin en "pranker". I den här filmen försöker han busringa sin storebror, Usher, och misslyckas. Låter som Usher inte går på Justins "pranks" nåmer. :D
-justinbieberhood

CSI..

Justin Bieber träffade ett blodig slut nyligen i en episod av CSI. Bieber som oroliga tonåringen Jason McCann, som han först spelade i showen i september förra året, och den här gången dog av kulor.

"Jag är inte en dålig människa, så det är roligt att spela en dålig människa," Bieber sade om sin roll i showen.

-metrolyrics

Justin Bieber smyger en kyss från Cheryl Cole på..

Tonårspopstjärnan Justin Bieber har lyckats få en kyss av Cheryl Cole när han samlade sin Brit Award. U Smile sångaren vann "International Breakthrough Act" pris och medgav att han smögkysste Cole, 27. Acceptera sitt pris på Londons O2 Arena, sade Bieber:
"Jag vet inte riktigt vad jag ska säga att jag vill tacka mina fans, alla ni är fantastiska, och tacka Michael. Här får du en internationell rep som reser med dig hela tiden, så Mike, kom upp här, jag vill dela med dig, du är grym.
Han tweetade senare:

"Jag blev nervös där uppe och kunde inte minnas någonting Lol jag fick kyssa Cheryl Cole och Rihanna på väg till scenen...
-metrolyrics

Justin Bieber På "Live With Regis och Kelly" februari 2011

T

digare denna månad så dykte Justin Bieber upp på ABC: s "Live With Regis och Kelly" pratshow. Även på utställningen så Justin gjorde Justin reklam för sin nya 3D-film "Never Say Never".

Var noga med att kolla in intervjun nedan och låt oss veta vad din favorit är!


-disneydreaming

Rolling Stone gör förtydligande av Justin Biebers kommentarer...

I onsdags på Rolling Stone så har vi postat ett utdrag av deras Justin Bieber intervju online.

De utdrag som ingår i ett citat är från Bieber som diskuterade det faktum att han inte tror på abort. När han tillfrågades om han trodde på avslutande graviditeter i fall av våldtäkt, Justin svarade:
"Ja, jag tror att det är verkligen sorgligt, men allt händer av en anledning. Jag antar att jag inte varit i den positionen, så jag skulle inte kunna bedöma det. "

Idag så korrigerade Rolling Stone citatet något, lägga i en mening:

"Jag tror det är verkligen sorgligt, men allt händer av en anledning. Jag vet inte hur det skulle vara en anledning. Jag antar att jag inte varit i den positionen, så jag skulle inte kunna bedöma det. "

Allvarligt Rolling Stone, så ska du inte fråga Justin om graviditet och abort. Han är en pojke och detta ämne är faktiskt inte relevant för oss, fans och Justin Bieber.
-justinbieberhood

Never Say Never i Frankrike

Justin bieber bevistade premiären av hans nya 3D-film "Never Say Never" i Paris, Frankrike den 17 februari 2011. Premiären hölls på Grand Rex biograf.

Vad tycker du om Justins plommon tröja och guld halsbandet?



-disneydreaming

Justin Bieber i Paris - Premiären av Never Say Never

Justin Bieber i Paris - Premiären av Never Say Never
-facebook

James Earl Jones reading "Baby, Baby, Baby"

Haha xD

Justin Bieber MuchMusic Intervju februari 2011

Här är en intervju på Justin när han medverkade i MuchMusic tidigare denna månad. I videon berättar han om sin nya film "Never Say Never". I slutet av intervjun så kommer hans bedårande syster Jazzy Bieber att säga hej och hon stannar kvar för resten av intervjun.

Titta på intervjun nedan.

-disneydreaming

Justin Bieber på The BBVA All-Star Celebrity basketmatch 18 feb 2011

Justin Bieber spelade BBVA All-Star kändis basketmatc NBA All Star Weekend i Los Angeles, Kalifornien den 18 februari 2011. Justin gick verkligen in i spelet, och eftersom han är så bra på alla sporter så hamnadec det som en trend på Twitter pågrund av hans prestationer i spelet.



Titta på videon nedan för att se höjdpunkterna från spelet och låt oss veta hur du tror att Justin gjorde!


-disneydreaming

Justin Bieber vill sjunga duett med Britney Spears

enligt Extra hoppas Justin Bieber på en duett med Britney Spears inom en kommande framtid.
Han tycker att hon har väldigt mycket talang.
"I think she's very talented," he said. "Hopefully, maybe we will be able to work something out."
-digitalspy
/Maja

Justin Bieber Går ut med en smäll på "CSI" (VIDEO)

Justin Bieber gjorde sin andra (och förmodligen sista) framträdande i CSI i natt (USA), och det är inte Biebs vi är vana att se.

I avsnittet spelar Justin en orolig tonåring som kommer i ett dödsläge med polisen och resultatet är inte vacker.

Kolla in videon på Justin

-dlisted

Justin Bieber SHIRTLESS!!!

 

LA Reid, chef för Justin Biebers skivbolag Def Jam sade för Rolling Stone : "Tjejerna älskar honom. De tror att han är deras pojkvän, att det finns ett skott för dem. Justin sålde dem en dröm, och de köper den krok, som hull och hår. "
På sin påkostade smycken " That's right jag bär svarta diamanter istället för vanlig sådana." Paparazzi: " Jag hatar paparazzi. De är Stalkers med en kamera. Om någon följer efter dig, som automatiskt är ett brott, men om de har ett kamera, är det är OK? Jag håller inte med det alls. "
Att leva i en offentligt bostadsföretag lägenhet: "Det var den platsen som var smutsig. Vi hade musfällor överallt, eftersom det fanns möss i huset. Jag hade inte en riktig säng. Jag sov på en blå utdragbara soffan i mitt rum. Vi hade inte något i kylen, någonsin, förutom kanske lunch kött för skola och makaroner och ost. " Är homosexualitet en synd?
"Det är allas eget beslut att göra det. Det påverkar inte mig och bör inte påverka någon annan. " Den politiska åsikter: "Jag håller inte med krig heller, nödvändigtvis. Jag tror att alla bara ska komma överens. Jag förstår inte varför människor attack. Vad är poängen med att döda människor, makt? Om ingen brydde sig om makt, då skulle ingen ha krig. Kanada går inte runt attackera människor. "

LA Reid, chef för Justin Biebers skivbolag Def Jam sade för Rolling Stone : "Tjejerna älskar honom. De tror att han är deras pojkvän, att det finns ett skott för dem. Justin sålde dem en dröm, och de köper den krok, som hull och hår. "

På sin påkostade smycken " That's right jag bär svarta diamanter istället för vanlig sådana." Paparazzi: " Jag hatar paparazzi. De är Stalkers med en kamera. Om någon följer efter dig, som automatiskt är ett brott, men om de har ett kamera, är det är OK? Jag håller inte med det alls. "

Att leva i en offentligt bostadsföretag lägenhet: "Det var den platsen som var smutsig. Vi hade musfällor överallt, eftersom det fanns möss i huset. Jag hade inte en riktig säng. Jag sov på en blå utdragbara soffan i mitt rum. Vi hade inte något i kylen, någonsin, förutom kanske lunch kött för skola och makaroner och ost. " Är homosexualitet en synd?

"Det är allas eget beslut att göra det. Det påverkar inte mig och bör inte påverka någon annan. " Den politiska åsikter: "Jag håller inte med krig heller, nödvändigtvis. Jag tror att alla bara ska komma överens. Jag förstår inte varför människor attack. Vad är poängen med att döda människor, makt? Om ingen brydde sig om makt, då skulle ingen ha krig. Kanada går inte runt attackera människor. "


-oceanup

 


Justins presskonferens i London

-justindrewbieber

Justin Bieber krossar en gitarr!

Detta är när han är på radiostationen NRJ i Frankrike igår
-justindrewbieber

Justin Bieber - Born to be somebody

Justins nya låt som är med på NSN remix skivan.
-justinbieberhood

Bieber fever när NSN träffar London..

Massor av skrikande tjejer på väg till Londons 02 Arena för premiären av tonårs popstjärnan Justin Biebers 3D-film Never Say Never. Bara ett lyckligt fåtal fans lyckades ta sig till fronten för att se sin idol. Tidigare i går "U Smile" sångaren tweetade till fansen att de kunde få gratis biljetter till premiären om de dök upp tidigt till evenemanget. Han skrev: "! 2UK fans heads up ... rykterna är sanna ...mitt crew kommer att ge ut biljetter till slumpmässiga fans på O2 idag för # NSN3D premiären ikväll!" Den 16-årige tweetade senare: "Du behöver inte några armband ... bara vara på O2 och u kan få en biljett måste ge tillbaka..!" Andra stjärnor som dök upp på natten ingår sångarna Jessie J och Craig David.
-metrolyrics

Gästbloggare!

Nu har jag inte bloggat på ett tag för jag har fullt upp med skolan, vänner, familj och träning men jag kommer ha en till som bloggar här som heter Maja! Hon börjar här någon gång i veckan. Så det kommer komma mycket med skvaller om världens bästa Justin Bieber!!
Ni kan skicka in skvaller till mailen som är: [email protected]
/ Michaela

Never Say Never 2.0

En andra version av Justin biebers 3D-film är planerad att släppas på bio den 4 mars, som kommer att omfatta 20 musikstycken som inte finnd i den nuvarande upplagan av "Never Say Never", berättar källor.
Den ska fälja samma mönster som hans "My wiolrd" albyums, alltså kommer filmen heta "Never say never 2,0" . De nya scenerna fäörväntas göra tittar upplevelsen olika nog för fans att vilja se båda. Några av de ändringar 'r att de har tagit med videos på synpunkter efter visningar av fuilmen i december. Never Sa Never är även planerad att släppas på DBD i augusti.
De vill få filmen att bli populär en längre period, så att de inte händer som med Miley Cyurs film "Miley Cyrus: Bet of Bioth Worlds" som drog in ½31,1 miljoner första helgen men fyra veckor efter dess release datum dfrog den bara in 4.9miljoner!
En andra version av Justin biebers 3D-film är planerad att släppas på bio den 4 mars, som kommer att omfatta 20 musikstycken som inte finns i den nuvarande upplagan av "Never Say Never".
Den ska fälja samma mönster som hans "My world" album, alltså kommer filmen heta "Never Say Never 2.0" . De nya scenerna förväntas göra tittar upplevelsen olika nog för fans att vilja se båda. Några av de ändringar är att de har tagit med videos på synpunkter efter visningar av filmen i december. Never Say Never är även planerad att släppas på DVD i augusti.
De vill få filmen att bli populär en längre period, så att de inte händer som med Miley Cyurs film, "Miley Cyrus: Best of Bioh Worlds" som drog in $31,1 miljoner första helgen men fyra veckor efter dess release datum drog den bara in $4.9miljoner!

Just nu

Just nu så pågår premiären i London för never say never.

http://www.livestream.com/bieberpremiere

Justin skrev till Britney


Justin 'Diva' Bieber...

Justin Bieber vann "Fan Favorite "på Brit Awards 2011 på O2 Arena i London. Justin lämnade tonårsflickor besvikna när han anlände till flygplatsen Heathrow utan att hälsa på dem. Justin drog hans mössa över huvudet, och sedan gick längden på terminalen till sin bil mellan två dagmammor utan att erkänna sina fans som hade väntat på honom upp till åtta timmar. Den snäsa föranledde en av tjejerna att skrika " JUSTIN DIVA " medan hans bil åkte iväg, med stjärnan i baksidan av fordonet.

-oceanup


Rango stjärnan Johnny Depp...

Rango stjärnan Johnny Depp sa att hans dotter var svartsjuk för att Justin Bieber träffade Johnny Depp på hans senaste presskonferens.

Skådespelaren sa till ET: "Bieber och jag brukar bara springa på varandra." Depp erkände att hans dotter Lily Rose har "Bieber fever" och önskade att hon hade varit där när hennes pappa träffade tonåringen.
Han sade också: "Hon var ganska svartsjuk.".
-metrolyrics

Justin Bieber: Sex Talk i Rolling Stone!

 

Justin Bieber är aviserad som "Super Boy" i det nya numret av Rolling Stone.

På frågan om 16-åriga Never Say Never sångaren tror på avhållsamhet fram till äktenskapet, svarade han,

"Jag tycker inte att du ska ha sex med någon om du inte älskar... Jag tycker att du ska vänta på den du är... kär i ".

Under intervjun får vi veta att Justins bakgrundsbild på hans dator är en bild av sig själv och sin flickvän Selena Gomez, mot en orange solnedgång.

På Alla hjärtans dag spenderade Justin frivilligt sin tid och besökte några sjuka barn under "Get Well Soon Tour" som hölls på "Mattel Children's Hospital UCLA."


-justjared

Justin Bieber är tillbaka i CSI...

Justin Bieber är tillbaka för en andra episod av populära tv-serien CSI. Den 16-årige hjärtekrossaren återvänder till showen som oroliga Jason McCann, som han först spelade i showen i september förra året. I det här avsnittes så kommer hans karaktär bror dödas av CSI-teamet

 

"Jag är inte en elak människa, så det är roligt att spela en elak människa." Sa Bieber om sin roll i showen.

 

 

-metrolyrics

 

 


Justin Skryter...

Justin Bieber skröt om att han pussade sångerskan Rihanna och Cheryl Cole på Brit Awards. Den 16-åriga popstjärnan deltog nyligen i ceremonin på Londons O2 Arena, där han plockade hem International Breakthrough Act award och sa att han fick pussa de två kvinnliga stjärnorna.
Han skrev på Twitter: "UK fans och alla runt om i världen ... Tack! Jag blev nervös där uppe och kunde inte minnas någonting, lol jag fick pussa Cheryl Cole och Rihanna på väg till scenen!... swag ... lol."
USA stjärnan Rihanna gjort ett medley av sina hitsinglar "Only girl in the world", S&M och What's My Name innan Cole, 27, presenterade "International Female gong".
-metrolyrics

Pattie och Jeremy

Justin Biebers föräldrar på Galan.

Outfit

Justin hade på sig en helvit smoking med en svart fluga!

Justin Bieber gick på röda mattan vid det 53: e årliga Grammy Awards den 13 februari. Utmärkelserna utställning hölls på Staples Center i Los Angeles, Kalifornien.

Vi älskar absolut Justins vita smoking med svart fluga - classy!

Justin har kanske inte tagit hem några priser, men han satt på en mördarprestanda med Jaden Smith och Usher.

Dolce & Gabbana måste vara stora fans av Justin bieber , eftersom det är allt han varit klädd i på den senaste tiden.

Justin bieber anlände till Grammys på söndagen och såg fräsch ut  i en vit D & G sammet smoking och ljusa vita "kicks".

Vi måste ge Biebs cred, det tar en viss typ av kille att bära en vit smoking och han äger helt i den.


Selena om Justin.

 

Selena Gomez blev intervjuad på röda mattan vid Grammy Awards den 13 februari. Inte nog med att Selena ser fantastisk ut i klänningen hon hade på sig på Awards Show, men hon sa också att hon älskar ingen annan än hennes ryktade pojkvän Justin Bieber!

Selena besvarade en fråga om det är irriterande när folk antar att hon och Justin dejtar som hon sagt att det är. Men alla ledtrådar finns där och vi skulle bli mycket förvånad om de faktiskt inte var ett par. Hursomhelst så säger Selena att hon älskar Justin - aww!

Lyssna nedan och låt oss veta om du är övertygad om att Selena och Justin dejtar.

-disneydreaming

Grammy

Tonårspopstjärnan Justin Bieber har visat att han fortfarande är optimistisk om att vinna priser i framtiden, trots gå ifrån Grammys tomhänt. Talade till Access Hollywood backstage på gårdagens ceremoni, sade han: "jag ska åka på en världsturné som börjar i mars och jag har ett album som kommer ut i morgon." Även om han inte vann några priser, Bieber - som utförde vid evenemanget tillsammans med Usher och Will Smiths son Jayden - sa att han fortfarande hade kul på stjärnspäckade 'bash'. Han sade: "Min favoritdel av showen, var att jag verkligen gillade Eminem's prestanda, han är bara otrolig ... Hans texter är bara häftigt.." Den 16-årige Never Say Never stjärnan gav också en speciell Alla hjärtans dag meddelande till sina fans.

-metrolyrics


Naaaw

Naaaw... Vad söt han är! :D

Grammy awards 2011

Justin blev nominerad i två kategorier men han vann dock ingenting. :( Men nästa gång kanske han vinner! :D
Never Say Never.

Intervju

Justin Bieber satt nyligen ner med Radio Disney värd Ernie D och pratade om sin film "Never Say Never." Under intervjun ringde Justins vän Jaden Smith och sedan tillbringade en lång tid med att förklara vilken ringsignal han har!
-disneydreaming

Glee

Ett utbrott av Bieber Fever tar över McKinley High i detta avsnitt av Glee.

Pojkarna i Glee känner som om de inte ansluter väl med sin dam älskar efter Alla Hjärtans dag firandet och besluta att kanalisera Justin Bieber för att vinna tillbaka sin kärlek.


-justinbieberhood

Never Say Never (Från den ursprungliga Motion Picture)


Justin Bieber säger inget om hans dejtande..

Justin Bieber ombads på premiären av hans nya film "Never Say Never" i Kalifornien om han dejtade Disney-stjärnan Selena Gomez. De två har setts offentligt ett antal gånger tillsammans och har inte bara setts hand i hand och kramas, utan även kyssas! Fast Justin vägrade att besvara intervju frågan med ett "ja" eller "nej" i stället besvarade han med att Selena är hans bästis och han vill hålla sin relationinfo privat.
-disneydreaming

Mmmmm...

Så här såg han ut i skjortan som han hade på inlägget under. Jag hittade tyvärr inte original bilden. :/

Justin i olika frisyrer..

Justin stal Rihannas berömda eldiga lås.
Inte ens den bedårande Justin Bieber kan se bra ut i Carrot Top.
Justin uppfyller Dog the Bounty Hunter.
Justin slår takten med DJ Pauly D hår.
Justin Bieber piskar håret fram och tillbaka, precis som Willow Smith. (I whip my hair back and forth)
Detta är vad du får när du blandar ihop håret i American Idol tvåan Adam Lambert och Justin Bieber.
Teen Dream Zac Efron hade Bieber hår innan Justin gjorde succé, men vi älskar uppdaterad look
Är det bara jag eller ser Gene Simmons hår på Justins huvud ut som hundöron?
Justin i det galna håret av Macy Gray.
Justins med Amy Winehouse hår.
Justin med Robert Pattinson's hår.
Justin Bieber som Mr T, "Jag tycker synd om den dära idioten!"
-celebuzz

Kids Choice Awards

Här är bilder på Justin när han medverkade i Kids Choice Awards 2009 och 2010.

NSN!

Grammy 'nybörjaren' Justin Bieber, som är i drift för två priser, bland annat det eftertraktade "Best New Artist" trofén, så ska han också tillbringa helgen till att fira släppet av hans dokumentär, "Justin Bieber: Never Say Never 3D". Tonåringen beslutade också att överraska hans fans genom att släppa in några lyckliga biobesökare.

 

"Vi kommer att överraska en annan teater med mitt crew!" skrev han.

"Ni stödjer oss så vi stödjer er. Tack alla! Låt oss chockera världen # NSN3D."


-mtv


Bloggsvar

Kom igen och ställ frågor på bloggsvar som jag svarar på! :D

Grammy Award Repetitioner - 02/12

-bieberphotos

Johnny Depp om Justin...


Glee

Justin skrev detta.
Längtar tills Never Say Never kommer ut på bio!

2011 Kids Choice Awards Promo

2011 Kids Choice Awards Promo
-justindrewbieber

Senaste tweetet

Tänk alla Beliebers som är på den biosalongen som Justin kommer dyka upp i!!! Gud va nice det skulle vara om han kunde dyka upp i en SF salong när filmen kommer ut. Men Never Say Never! ;D

Justin Bieber T-Shirts - För gangster för skolan

Fyra tonårsflickor på Roosevelt High School i Yonkers, NY berättade till TMZ att de deltog i Justin Biebers premiär i tisdags, sedan hade de på sig deras hemgjorda t-shirts, med texten: "Bieber Krew", till skolan nästa dag.
Flickorna säger att skolans säkerhert beodrade dem att ta av sig tröjorna eller täcka dem eftersom de var "gängrelaterade". Studenterna säger också att de hotades med avstängning
En förälder sa: "Det är löjligt. De är fina unggar som älskar Justin bieber."
Ett rep för skolan säger TMZ,  "Studenterna i Roosevelt High School blev INTE hotade med avstängning från skolan för att ha på sig tröjorna som visade bilden av Justin bieber och hade heller inte anklagats för att vara i ett gäng."
Fyra tonårsflickor på Roosevelt High School i Yonkers, NY berättade till TMZ att de deltog i Justin Biebers premiär i tisdags, sedan hade de på sig deras hemgjorda t-shirts, med texten: "Bieber Krew" till skolan nästa dag.
Flickorna säger att skolans säkerhert beodrade dem att ta av sig tröjorna eller täcka dem eftersom de var "gängrelaterade". Studenterna säger också att de hotades med avstängning
En förälder sa: "Det är löjligt. De är fina ungar som älskar Justin Bieber."
Ett rep för skolan säger TMZ,  "Studenterna i Roosevelt High School blev INTE hotade med avstängning från skolan för att ha på sig tröjorna som visade bilden av Justin Bbieber och hade heller inte anklagats för att vara med i ett gäng."
-justindrewbieber och TMZ

2011 Grammy Awards Promo

Här är en promo video för 2011 Grammy Awards som börjar imorgon. Justin Bieber kommer att uppträda medan hans ryktade flickvän Selena Gomez ska ge ut priser, samma gäller Disney-stjärnan Miley Cyrus. Justin är också nominerad till ett pris för Best New Artist - Vi hoppas att han vinner!
-disneydreaming

American Idol

Titta på videon nedan för att se en "American Idol" sång, Justin Biebers hitlåt "Baby" i Opera. Vi ger flickan mycket beröm för att prova på "American Idol" och tror att hon kommer att gå långt när hon hittar en plats som operasångare som fungerar med rätt låt. Tyvärr men "American Idol" verkar vara mer som pop och country tävling.
-disneydreaming

Justin överraskar fansen..

Justin överraskar fansen på en biosalong! :D
-justinbieberhood.com

Grammy awards 2011

Imorgon klockan 02.00 - 05.25 så sänder kanal 9 LIVE från Grammy Galan som tar plats i Staples center i Los Angeles. Där b la Justin Bieber kommer medverka i!
Om man inte kan vara uppe så sent eftersom det är skola för vissa och så, så kommer det en repris på lördagen den 19 februari klockan 09.25 - 12.20 på kanal 9! MISSA INTE! :D
-tv

Kan du prata Bieber-Språket? Sista delen.

Sista delen kommer här! :D
Bieberfied
Att skriva Justins namn eller "Jag älskar Justin Bieber" på dina personliga
To write Justin's name or "I love Justin Bieiber" on your personal ägodelar, som pennfodral, skolväskor eller liknande.
Exempel: "Jag Bieberfied hela mitt rum totalt idag!"
Biebergasm
Nivån av upphetsning ett Justin Bieber fan kanske når när de träffar sin idol ansikte mot ansikte.
Exempel: "Jag hade en komplett Biebergasm när jag såg honom backstage."
Bieberstruck
Det ögonblicket ett Bieber fan inser att hon är kär i Justin.
Exempel: "Kolla på Lauren, hon är totalt Bieberstruck."
Biebette
Ett Justin fan. Även Belieber.
Exempel: "Min syster är också en Biebette."
Bustin Jieber
Smeknamnet Justin fick av Jonas Brothers. De sa att det kan bara finnas en "JB".
Exempel: "Jag är världens största Bustin Jieber fan!"
Eager Bieber
Ett fan som skulle göra vad som helst för att träffa Bieber.
Exempel: "Hon är en sån eager Bieber, hon väntade på honom på signering från klockan fem på morgonen."
Free Scooter
En kampanj av Bieber fans för att supportra Justins manager Scott "Scooter" Braun som var ifrågasatt av polis för osäkerhet bland publik på ett köpcentrum.
Exempel: "Kom igen, Beliebers, let's free Scooter!"
JBiebz
Ett annat av Justins smeknamn. Det här används när Justin vill säga något speciellt.
Exempel: "Som du vill shawty, JBiebz kommer ge det till dig."
Non-Belieber
Personer som inte är Justin fans.
Exempel: "Varför hatar han Justin? Han är en sån non-Belieber."
OMB
Betyder "Oh my Bieber", en fras använd av många fans.
Exempel: "OMB! Justin twittrade mig nyss!"
Team Bieber
Ett lojalt Bieber fan kan gå med i team Bieber.
Exempel: "Jag är team Bieber."
Uberbelieber
Ett besatt Justin Bieber fan som verkligen är så besatt att de kanske slutar äta och sova för att ha mer tid till att kolla på Justin på YouTube.
Exempel: "Jag har inte sett Gemma sen jul, hon är en sån uberbelieber."
What would Bieber do?
Frågan man frågar sig själv när man ställs inför svåra situationer i livet,
Exempel: "Ska jag gå ut eller ska jag göra mina läxor? Hmmm, what would Bieber do?"

Bieberfied:
Att skriva Justins namn eller "Jag älskar Justin Bieber"/"I love Justin Bieber" på dina personliga ägodelar, som pennfodral, skolväskor eller liknande.
Exempel: "Jag Bieberfied hela mitt rum totalt idag!"
Biebergasm:
Nivån av upphetsning ett Justin Bieber fan kanske når när de träffar sin idol ansikte mot ansikte.
Exempel: "Jag hade en komplett Biebergasm när jag såg honom backstage."
Bieberstruck:
Det ögonblicket ett Bieber fan inser att hon är kär i Justin.
Exempel: "Kolla på Maria, hon är totalt Bieberstruck."
Biebette:
Ett Justin fan. Även Belieber.
Exempel: "Min syster är också en Biebette."
Bustin Jieber:
Smeknamnet Justin fick av Jonas Brothers. De sa att det kan bara finnas en "JB".
Exempel: "Jag är världens största Bustin Jieber fan!"
Eager Bieber:
Ett fan som skulle göra vad som helst för att träffa Bieber.
Exempel: "Hon är en sån eager Bieber, hon väntade på honom på signering från klockan fem på morgonen."
JBiebz:
Ett annat av Justins smeknamn. Det här används när Justin vill säga något speciellt.
Exempel: "Som du vill shawty, JBiebz kommer ge det till dig."
Non-Belieber:
Personer som inte är Justin fans.
Exempel: "Varför hatar han Justin? Han är en sån non-Belieber."
OMB:
Betyder "Oh my Bieber", en fras använd av många fans.
Exempel: "OMB! Justin twittrade mig nyss!"
Team Bieber:
Ett lojalt Bieber fan kan gå med i team Bieber.
Exempel: "Jag är team Bieber."
Uberbelieber:
Ett besatt Justin Bieber fan som verkligen är så besatt att de kanske slutar äta och sova för att ha mer tid till att kolla på Justin på YouTube.
Exempel: "Jag har inte sett Amelie sen jul, hon är en sån uberbelieber."
What would Bieber do?:
Frågan man frågar sig själv när man ställs inför svåra situationer i livet,
Exempel: "Ska jag gå ut eller ska jag göra mina läxor? Hmmm, what would Bieber do?"
Shawty:
Kan betyda både flickvän och älskling osv.
Exempel: Only you shawty!

Här har ni en video på när Justin säger only you shawty:
Och här säger han "Yeaah man"

Tweet bild

Justin la upp en ny bild på honom, Usher och Jaden Smith.

Design

Ny design gjord av: Typawesome.blogg.se
Vad tycker ni? Jag blev extremt nöjd!!! :D

Willow Smith, om Bieber

Willow Smith piskar hennes hår och poserar för några nya photosshoots i mars 2011 för Teen Vogue.
Här är vad den 10-åriga superstjärnan hade att dela med sig:
Om Justin Bieber : "Justin är som min storebror. Jag kan inte ha en crush på honom. "
Willow Smith piskar hennes hår och poserar för några nya photosshoots i mars 2011 för Teen Vogue.
Här är vad den 10-åriga superstjärnan hade att dela med sig:
Om Justin Bieber: "Justin är som min storebror. Jag kan inte ha en crush på honom. "
Var det inte samma sak med Selena, hon kunde inte ha en crush på honom för att han är som en bror för henne.
Men ändå kysser dom varandra som man sett på bilder. ;D
Willow, Justin och Jaden
-justjared

Kan du prata Bieber-Språket? Del 1.

Bieber cut:
Namnet på Justins signaturfrisyr.
Exempel: "Min bror frågade frisören om the Bieber cut (dvs Bieber-frisyren)"
Bieber cut:
Namnet på Justins signaturfrisyr.
Exempel: "Min bror frågade frisören om the Bieber cut (dvs Bieber-frisyren)"
Biebergasted:
När en Belieber gråter vid synen av Justin.
Exempel: "Jag var honom och jag var totalt Biebergasted!"
Bieberlicious:
Ett ord för någonting som ser hett ut (som Justin).
Exempel: "Justin ser Bieberlicious ut i hans nya video."
Biebernator:
Ett smeknamn till Justin påhittat av Beliebers.
Exempel: "Hur kan du inte vara ett fan av the Biebernator?"
Biebertastic:
Ett sätt att beskriva något som är fantastiskt och totalt Bieberaktigt.
Exempel: "My Worlds är så Biebertastic!"
Holy Bieber!:
En fras använd av många exalterade Bieber fans. Även OMB (Oh my Bieber).
Exempel: "Holy Bieber, "Baby"-videon var fantastisk!"
OJBD:
Det här står för Obsessive Justin Bieber Disorder, ett tillstånd som drabbar många fans.
Exempel: "Michaela lider av OJBD."
Belieber:
Namnet på ett Justin bieber fan. Även Biebette och Uberbelieber.
Exempel: "Jag är en Belieber."
Bieber blast:
När Bieber fans samarbetar för att ladda ned Justins låtar tillsammans i syfte att få hans musik att flyga upp på iTunes-listan.
Exempel: "Låt oss alla Bieber blast 'Eenie Meenie' till nummer 1!"
Bieber bullied:
När en Belieber får det jobbigt av vänner som inte är Beliebers.
Exempel: "Jag blev Bieber bullied av min bror, han är ingen Belieber."
Bieber fever:
Effekten Justin har på hans kvinnliga fans, symptomen inkluderar överexalterad, svimming och överdrivet skrikande.
Exempel: "Det är 300 skrikande tjejer utomhus som alla lider av Bieber fever."

Det här var första delen, nästa del kommer senare ikväll! :)

-några ord från justinbieberfanclub
-mesta kunde jag själv

Bloggsvar

Nu kan ni fråga frågor om Justin och allt om bloggen i bloggsvar! :D

Justin Bieber låt

Veckans Justin Bieber låt..

Piano version är mycket finare än originalet tycker jag. :)

Justin Biebers alla hjärtans dag..

Tonåringen planerar att tillbringa en romantisk dag med sig själv och titta på sin film. Bieber, 16, vill smyga in en biograf obemärkt förbi och titta filmen Never Say Never från bakre raden.
"Jag kommer att gå till en slumpmässig filmteater som visar Never Say Never och jag kommer att sitta i bakre raden, sade han.
"Jag kommer att sitta med mina fans och titta på filmen."
Bieber, som tros dejta 18-åriga sångerskan Selena Gomez blev frågad om hans Alla hjärtans dag planer under en amerikansk radiointervju.

Selena sitter på Justins knä!

Innan Never Say Never premiären så sitter Selena på Justins knä, hemma hos Selena! :)
-oceanup

Guuuuuud så sööt.....!

Herregud vad han är snäll, charmig, omtänksam, underbar,bedårande, söt, snygg osv osv osv osv. Jag kan sitta här och rabbla upp allt han är i flera timmar!!!
Tjejen, Paige var definitiv värd detta! :D

Justins hemliga talang...

Justin har några hemliga talanger, eller hemliga är dom väl inte men som är väldigt imponerande

Beatbox:
Han lärde sig beatboxa med hjälp av Youtube.
Trummor:
Började spela när han var två år och fick sitt första trumset när han var fyra.

Gitarr:
Lärde han sig spela på egen hand. Ganska coolt, eller hur?
Piano & trumpet:
När han väl lärt sig spela gitarr, var det dags att ge sig på piano and trumpet. Men hur gick det? Grymt bra så klart!

Skateboarding.
Ett av Justins stora intressen utanför musiken. Han har lärt sig coola tricks av skateboardexperten Rob Dyrek. Kolla in det här klippet.
Detta blev ett väldigt långt inlägg, men det gillar ju ni väl! :D

Spana in Justin Biebers 'kanske' nya hem.

Spana in Justin Biebers' kanske' nya hem.
16-åringen har tröttnat på föräldrarna, så han planerar att lytta hemifrån.
Med sisådär en halv miljard i fickorna har popstjärnan bestämt sig för att det är dags att flytta hemifrån.
Hittills har Justin Bieber bott hemma hos föräldrarna men sedan han träffade Selena Gomez har Justin desperat letat efter ett egen "crib".
– Det stämmer, Justin letar efter ett eget ställe. Men han har inte köpt något än, säger stjärnans pressrepresentant till Radaronline.
Och det är framför allt ett ställe som fångat Justins intresse. En lägenhet i fashionabla Westwood i Los Angeles sägs stå högst upp på listan. Utgångspriset är runt tolv miljoner, då kan Justin leka kurragömma tillsammans med Selena Gomez
16-åringen har tröttnat på föräldrarna, så han planerar kanske att lytta hemifrån.
Med sisådär en halv miljard i fickorna har popstjärnan bestämt sig för att det är dags att flytta hemifrån.
Hittills har Justin Bieber bott hemma hos föräldrarna men sedan han träffade Selena Gomez har Justin desperat letat efter en egen "crib".
– Det stämmer, Justin letar efter ett eget ställe. Men han har inte köpt något än, säger stjärnans pressrepresentant till Radaronline.

Och det är framför allt ett ställe som fångat Justins intresse. En lägenhet i fashionabla Westwood i Los Angeles sägs stå högst upp på listan. Utgångspriset är runt tolv miljoner, då kan Justin leka kurragömma tillsammans med Selena Gomez.
-metrolyrics

...

Varför blir videoklippet så stort och inläggen jätteröriga även jag använder styckeindelning osv...? :(((

Funny moments med Bieber!


Tweets från Beliebers...

Här har ni några tweets från olika personer som skrivit till Justin. Man får en så himla stor längtan efter Never Say Never när man ser sådana tweets folk skickar till Justin.
Längtar ni lika mycket som jag gör till Never Say Never? :)

Kändisar på galan...

Det fanns olika kändisfamiljer på Never Say Never premiären och här kommer några av dom.

Usher och hans två söner.


Mel B och hennes barn.


Miley Cyrus med hennes syster Noah Cyrus


Will Smith med familj.


Pattie Mallette, Justins mamma.



Och ett kort på de inofficiella paret Justin Bieber och Selena Gomez.



Vad tycker ni om allas outfits?

Ha en trevlig fredagskväll alla Beliebers!! :D

Outfit

Justin Biebers outfit för hans gala-premiär var:
Vad tyckte ni om hans outfit? :)

Selena Gomez outfit:

Vad tycker ni om hennes outfit? :)

Kids Choice Awards

Bieber och regissören Jon M. Chu väljer den förra, som aldrig blir så stripig som hans ballader. Medan filmen klargör Bieber är ett underbarn som vill ses mer som en Justin Timberlake än en Rick Astley , hans film reträtter från något nära porträtt som Michael Jackson är This Is It postumt blev.
Det bedårande Hollywood Teen paret Justin Bieber och Selena Gomez är påväg att bli tonårs kungen och drottningen på Kids Choice Awards i år! De har båda blivit nominerade för flera utmärkelser i en hel del olika kategorier. Även om de har hård konkurrens som Usher och Miley Cyrus, finns det en stor chans att de kan vinna några utmärkelser.

FAVORITE MALE SINGER:

Justin Bieber
Bruno Mars
Jay-Z
Usher

FAVORITE SONG:

rite Justin Bieber - baby ft Ludacris
Katy Perry ft. Snoop Dog
Train - Hey soul sister
Taylor Swift - Mine

Never Say Never!

Justins tweet om never say never! :D

Kommer Justin spendera alla hjärtans dag med Selena Gomez?

Justin Bieber har nyligen förekommit på MTV:s "The Seven" där han talade om den kommande romantiska Alla hjärtans dag dagen. När han tillfrågades om alla hjärtans dag dagen så hade Justin följande att säga: jag har varit singel varje alla hjärtans dag. Jag har aldrig varit med en tjej på alla hjärtans dag, så ja, kanske kan vi ändra på det, det här året, eller hur?
Så betyder detta att justin kommer att spendera alla hjärtans dag med sin "flickvän" Selena Gomez? Vad tror du? :O
-disneydreaming


Justin Bieber definieras "Bieber Fever"

Tonåringa popstjärnan Justin Bieber har definierat de masshysteri som omger honom som är "Bieber Fever". Den 16-årige drog i massiva skaror till premiären av hans nya film Never Say Never i LA igår. Och som han slog den röda mattan var han omgiven av en massa skrikande tjejer - alla som har "Bieber Fever".

 

Ombedd att förklara begreppet, så berättade han till MTV News: "Jag tror att det är mina fans som verkligen stödjer mig, mina fans är mitt allt, och de fick mig till denna position..." Justins "flickvän" Disney-stjärnan Selena Gomez deltog också i evenemanget. Will Smith, hustru Jada Pinkett Smith och deras barn Jaden och Willow var också uppe på natten för att se filmen.

 

-metrolyrics

 

/ Michaela


Grrr..

Varning för snygga bilder!!
Grrrrrrr

Om Bieber...

Justin Drew Bieber, född 1 mars 1994, är en kanadensisk pop - R & B sångare. Bieber upptäcktes 2008 av Scooter Braun, som råkade se Biebers videoklipp på YouTube och senare blev hans manager. Scooter Braun ordnade en träff med Usher i Atlanta, Georgia  som är nu Justins mentor. Och Bieber hade snart skrivit på ett kontrakt med Raymond Braun Media Group (RBMG), och sedan ett skivkontrakt med Island Records som erbjöds av LA Reid.
Hans debutsingel "One Time ", som släpptes över hela världen under 2009, som legat på topp 30 i över tio länder. Hans debut release, My World , följde den 17 november 2009, och blev så småningom certifierats platina i USA. Han blev den första artisten att ha sju låtar från ett debutalbum tabellen på Billboard Hot 100. Hans första fullständiga studio release, My World 2,0 , släpptes den 23 mars 2010 och har sedan dess fått liknande framgång, det debuterade på nummer ett och bland de tio i flera länder och blev certifierad platina i USA . Den föregicks av den globala top-tio singel, "Baby ", i januari 2010. Musikvideon "baby" är för närvarande rankad som den mest sedda och mest omtalade Yutube videon, Den har just nu över 400 000 000 tittare!

/ Michaela

Om mig...

Hejsan, jag heter Michaela och är 14år, fyller 15! :)
Jag började gilla Justin Bieber i slutet av 2009, och fortsätter att gilla honom mycket! :D Vad kan jag skriva mer, förutom att hans musik är så himla bra och att han är grymt snygg?! ;D
/ Michaela

Välkommen till den nya Justin Bieber bloggen!

Hejsan alla Beliebers! :D
I den hära bloggen kommer jag att uppdatera minst 5 gånger om dan, om inte mer. Bloggen kommer bara att handla om Justin Drew Bieber! :D
Efter jag fått 100 läsare så kommer jag fixa en bra design och sånna saker! :)
Jag kommer att berätta om mig själv i ett annat inlägg och för er nya läsare som vill veta mer om Justin Bieber. :)
/ Michaela